06 - 48865792 wils12@planet.nl

De masseur

Voor u eventueel besluit om een afspraak voor een behandeling te maken, wilt u natuurlijk eerst weten wat ik zoal voor u kan betekenen en wat mijn expertises zijn. Daarom zal ik mij eerst even netjes voorstellen. Aangenaam: mijn naam is André.

Opleidingen/scholingen/intervisie/visitatie

Ik ben opgeleid in Shiatsu (4 jaar), voetreflexiologie (2 jaar), Anatomie, Fysiologie en pathologie. Ik ben afgestudeerd aan de Culturele Academie Shiatsu Amsterdam. Verder ben ik een erkend (en gediplomeerd) sportmasseur opgeleid bij het Nederland Genootschap voor Sportmassage.

Daarnaast heb ik Medische Basiskennis (MBK) volgens PLATO-normen. In der loop der jaren heb ik scholingen gevolgd in onder andere als Life Science Therapeut. Jaarlijks volg ik scholingen in de MBK volgens PLATO.

Iedere 5 jaar moet ik voldoen aan een minimaal aantal uren scholing in mijn vakgebied. Een paar keer per jaar heb ik intervisiebijeenkomsten met mijn collega’s.

Op het volgen van de scholing/intervisie wordt toezicht gehouden door mijn beroepsvereniging NVST. Deze controleert of je voldoet aan de verplichtingen.

Periodiek wordt de praktijk gevisiteerd door een extern visitatiebureau. De beroepsvereniging ontvangt het rapport en monitort eventuele verbeterpunten.

André Wils

De praktijk