06 - 48865792 wils12@planet.nl

Voetreflexzonetherapie 

Zoals de naam al doet vermoeden is deze vorm van therapie gefocust op de voeten. Voeten zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw lichaam en dat moet niet worden onderschat. De voeten worden namelijk niet alleen gebruikt om op te lopen, maar ook alle meridiaanbanen van uw lichaam lopen hierop uit. Het wordt daarom ook wel eens de spiegel van uw lichaam genoemd. Bij de massage van de voeten focussen we ons op de reflexpunten van uw voeten. Wanneer dit op een juiste manier wordt gemasseerd zorgt dit voor harmonie in uw gehele lichaam. 

Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Enerzijds om bijvoorbeeld heerlijk te ontspannen en uzelf verlicht te voelen. Maar ook als u concrete klachten heeft kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een dergelijke massage. Een massage hieraan kan het genezingsproces namelijk sneller bevorderen bij verschillende klachten. En dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen, want iedereen wilt natuurlijk zo snel mogelijk genezen. Niemand houdt ervan om pijn te lijden. 

Ook mensen die in stressvolle situaties verkeren kunnen gebruikmaken van deze therapie. Het is namelijk evident dat het ook helpt tegen stress. Mocht u meer informatie willen over deze behandeling, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. We kunnen u dan voorzien van duidelijke informatie en u ook bijvoorbeeld in contact brengen met mensen die ervaring hebben met deze massage.