06 - 48865792 wils12@planet.nl

Shiatsu

Een van de massagetherapie├źn die we aanbieden is deze. Dit is een moeilijk woord dat zijn oorsprong kent in Japan. Maar wat betekent het dan precies? Zult u zich waarschijnlijk afvragen. Dit is redelijk makkelijk te verklaren. Shi staat namelijk voor vinger en atsu voor druk. Het is dus een ander woord voor drukvinger en deze behandeling kan in verschillende situaties worden toegepast.

Enerzijds is deze massagetherapie namelijk toe te passen bij verschillende vormen van ziektebestrijding. Maar niet alleen bestrijding, het kan ook preventief worden toegepast. Dus als u nog geen klachten heeft kan het ook verstandig zijn om deze massagetherapie eens te ondergaan. Dit kan er namelijk voor zorgen dat verdere problemen in de toekomst worden vermeden.

Ook bij fysieke klachten is deze therapievorm toepasbaar. Denk daarbij aan veelvoorkomende klachten aan de rug, de schouder of nek. Hier hebben veel mensen last van, maar veel doen er weinig aan. Dit is niet verstandig, want dit kan uw levensgeluk aanzienlijk verstoren. Het is dus belangrijk om dit te laten behandelen. Ook om verdere problemen te voorkomen.

Heeft u vaak last van hoofdpijn? Ook dan kan deze behandeling van pas komen. Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door stress en deze massagetherapie kan erbij helpen om stress te verminderen.Daarnaast reguleerd het de bloeddruk en de hartslag. Naast de fysieke problemen is deze massagetherapie over het algemeen ook zeer ontspannend, dus het is altijd raadzaam om deze massagetherapie eens te ondergaan. Voor verdere vragen over de massage is er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen, zodat wij u van verdere informatie kunnen voorzien.