06 - 48865792 wils12@planet.nl

Sportmassage 

Deze massage is toepasbaar in verschillende situaties die te maken hebben met sport. Wanneer u veel sport, kunt u natuurlijk ook sneller problemen krijgen. De spieren zijn namelijk zeer kwetsbaar bij het sporten en dit betekent dan ook dat er snel blessures kunnen ontstaan. Mocht u onverhoopt last krijgen van een blessure, dan wilt u natuurlijk dat deze blessure zo snel mogelijk geneest. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer uw favoriete sport beoefenen. Met een blessure thuis zitten kan dan zeer frustrerend zijn. Bovendien is het zo dat hoe sneller een blessure wordt behandeld, hoe groter de kans is dat het veel sneller gaat genezen. 

Bij Lotus is veel ervaring in huis om de pijn te verzachten bij verschillende blessures. Een veelvoorkomende blessure is bijvoorbeeld een blessure aan de hamstring of de kuiten. Mocht u bijvoorbeeld aan die blessures lijden, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Op die manier kan dan worden bekeken waar het probleem dan specifiek ligt en welke methodes er toegepast kunnen worden om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Een goede diagnose is daarbij van groot belang. 

Lotus is zowel inzetbaar bij amateursporters, maar ook bij professionele sporters. Er kan ook preventief worden behandeld. Door goede massages kunnen de spieren namelijk meer ontspannen worden en de melkzuren die in het spierweefsel zich hebben opgehoopt op een snelle manier worden afgevoerd. Dit kan resulteren dat blessures een stuk minder snel voorkomen. Dus zowel voor klachten als voor preventieve maatregelen is het verstandig om contact op te nemen. U kunt dan van de juiste informatie worden voorzien.